Author Archives: nagyszilvia

Mina Henna (szemöldök- és szempillafestés)

Mina Henna

Tartós szemöldök- és szempillafestés

 

Miért váltsa le a hagyományos hidrogén-peroxidos festéket? Mert
– természetes hatóanyagokból tevődik össze, amely Indiából származó prémium minőségű henna gyógy- és festőnövény, mentes minden parabéntől, oxidálószertől, ammóniától és ólomtól.
– az ősz szálakat is 100% lefedi,
– tartós (4-6 hét), a bőrön is 1-2 hétig megmarad,
– ápoló, regeneráló tulajdonsága miatt sűrűsíti a szőrzetet,
– egyszerűen használható,
– tetovált, ombre hatás is kialakítható.
Tegyen egy próbát, meglátja, imádni fogja! 😊

Jelentkezzen be akár most!

06309605825

A képek forrása: Mina Henna Brow Hungary

 

Instrumentális fascia- és izom kezelés

 

Instrumentális manualterápia az izom- és fasciarendszer hatékony kezelésére

A gyógymasszázst kiegészítő eszközök széles palettája kibővült eme nagyon hatásosan alkalmazható fasciakezelő TMI eszközrendszerrel.

A spanyol Stefan Richelli oszteopata, gyógytornász tanár maga csiszolja saját kezűleg a minőségi műanyagból készült eszközöket és tanítja a világ minden részében az instruktorokat. Célja egy olyan segítő eszközrendszer kialakítása és megalkotása, amely leveszi a terhet a kezelő ujjairól, ugyanakkor hatásosan látja el a kezelt területet. Így sikerült létrehozni a mozgásszervi problémák kezelésére széleskörűen alkalmazható TMI rendszert.

 

 

 

 

 

Mi a lényege?

Ez nem “simogatós” masszázs. Hatásos a kötőszövet mélyebb rétegeinek megdolgozására. Kiválóan lázítja a fájdalmas izmok letapadásait, enyhíti a triger pontok érzékenységét. Az eszközök képesek nagyon célzottan behatolni a szövetek mélyére, ami nem hat idegenként a testnek. Az eszközök bőrbarát, speciális technikával készült műanyagból vannak és teljesen ergonomikus kialakításúak. A kezelt személy nem érez idegenül ható különbséget az emberi kéz és az eszköz jelenléte között.

Próbálja ki, tapasztalja meg! Az első kezelés árából 30% ajándék Önnek, ha erre az írásra hivatkozik. Hívjon most időpontért! 😊

06309605825

 

Természetgyógyászat

Személyes konzultáció kérhető, ahol meghallgatásra kerül az Beteg problémája és megbeszélésre kerül a kezelési terv menete, amely állhat masszázsból (reflex-, gyógy-, thai, tuina, ayurveda), köpölyből, moxából, passzív ízületi kimozgatásból, fülakupunktúrából, jógából vagy mindezek kombinációjából. Kérem szépen, hogy az első konzultációra a Beteg hozza el az összes leletét, amit eddig kapott (mert szükséges a további kezelések meghatározásához), ha pedig szemüveges, kérem azt se felejtse otthon! A vizsgálat a hagyományos természetgyógyászati protokoll szerint történik, non-invazív, tűszúrás nélküli. Szeretettel várom, forduljon hozzám bizalommal! 🙂

Időtartam: egy óra.

Ára: 9.000,- Forint

Vega teszt – biorezonanciás, személyre szabott állapotvizsgálat

Allergia vizsgálat Vegateszttel

A Vega-teszt az emberi szervezet biorezonanciával történő vizsgálata. Az eljárás noninvazív módon, azaz tű szúrása nélkül, fájdalommentesen 5-600 féle összetételről (fű, fa, virág, élelmiszer, környezeti ártalmak, vegyszerek, vitamin, ásványi anyag, nyomelem szint, allergia, intolerancia…, stb.) ad felvilágosítást.

A vizsgálat ideje: 45 perc

Ára: 7.500,- forint

A következő vizsgálat napja: 2019 augusztusában lesz  

A pontos dátum nemsokára felkerül, addig egy kis türelmet kérek szépen!

Bejelentkezés telefonon keresztül, akár most: +36309605825 vagy e-mailben lehetséges: szalon01@gmail.com

Akciós masszázs bérletek

                    Gondoljon idős vagy fájdalmakkal küzdő szeretteire is!                        Vásároljon ajándékba masszázs bérletet!

5 alkalmas fél órás GYÓGYMASSZÁZS 17.000,- forintért kapható!

5 alkalmas egy órás MASSZÁZS 32.000,- forintért kapható!

5 alkalmas másfél órás MASSZÁZS 47.000,- forintért kapható!

5 alkalmas két órás MASSZÁZS 58.000,- forintért kapható!

5 alkalmas egy órás abhyanga (Ájurvédikus egész testes) masszázs 55.000,- forintért kapható!

5 alkalmas másfél órás abhyanga (Ájurvédikus egész testes gőzöléssel) masszázs 70.000,- forintért kapható!

5 alkalmas fél órás shiroabhyanga (Ájurvédikus fej) masszázs 25.000,- forintért kapható!

5 alkalmas fél órás padābhyanga (Ájurvédikus talp) masszázs 25.000,- forintért kapható!

Kiegészítő terápiaként vagy megelőzésképpen javaslom a talpreflexológiát:

5 alkalmas 40 perces TALPREFLEXOLÓGIÁS KEZELÉS 25.000,- forintért kapható!

Ha lemerült vagy ha egyedül él az ismerőse, rokona, nincs akitől érintést kapna, jól jöhet, sőt egészsége szempontjából életmentő az érintés! Próbálja ki, ajándékozzon egy feltöltő masszázsformát neki: 

5 alkalmas 2 órás KÉNYEZTETŐ SZERETET MASSZÁZS 58.000,- forintért kapható!

Ha sportol, izomlázas, feszes és alig bír mozogni, neki egy jó kis nyújtós, lazítós, erős fogásokból álló masszázsbérletet javaslok:

5 alkalmas 2 órás LAZÍTÓ MASSZÁZS 58.000,- forintért kapható!

És itt a közkedvelt JOKER BÉRLET – beváltható bármilyen szolgáltatásra (*: kivéve a tetoválás, fül- és orrbelövés) minden nap (ünnepnapokat és hétvégét kivéve) 1 óra időtartamra. A kezelési idők összevonhatók akár pár napra is, szabadon átruházhatók. Ajánlott családoknak vagy több hétig tartó kúra esetére. (Csak korlátozott számban kérhető!)

JOKER BÉRLET napi egy óra bármilyen*  szolgáltatás egy hónapon keresztül 240.000,- forint HELYETT  140.000,- forintért kapható!

MEGVÁSÁROLHATÓ: 2019. október 31-ig

ÉRVÉNYES: 2019. december 20-ig hétköznapokon a beváltástól számított egy hónapon belül

SPACE HARMONY – TÉRHARMONIZÁLÓ BERENDEZÉS

“CALMA RADAR” Ártó, káros sugárzások elleni védelmi rendszer.

A védelmi rendszer magyar termék, alkalmazásának alapja bejegyzett szabadalom tárgyát képezi /minden jog fenntartva/

TÁJÉKOZTATÓ:

/Lakások épületek ártó sugárzásainak műszeres mérése védelmi rendszerek betelepítése/

Az Élet és Energia Kft ezúton kíván tájékoztatást adni Tisztelt Ügyfelei részére arról, hogy új és már felépült lakások, épületek vonatkozásában, emeltebb, korszerűbb lakásminőséget vezet be, melynek lényege egy – mind Magyarországon, mind Európában – teljesen új épület és lakásvédelmi rendszer alkalmazása, mellyel nagy hatékonysággal csökkenthetőek: a lakóteret érő káros elektroszmog és a sugárzások. Ezáltal elsőként egy új lakásminőségi kategória jelenik meg Magyarországon: tiszta terű, szmogmentesített lakások.

Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével az Élet és Energia Kft létrehozott egy műszaki újdonságot: a CALMA RADAR védelmi rendszert, mely kiszűri, csökkenti az ártó elektroszmog sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást, a negatív földsugárzásokat. Ezáltal lényegesen csökkennek az ezen behatások (expozíció) miatt kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikófaktorai. Működtetéséhez plusz energia nem szükséges, továbbá harminc év garanciát vállal rá a kivitelező. A védelmi rendszer alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket; továbbfejlesztve, kiegészítve, mintegy rendszerbe kapcsolva azokat. A műszaki találmány védett, kizárólagos tulajdonjogával csak és kizárólag az Élet és Energia Kft rendelkezik, mely a Magyar Szabadalmi Hivatal 2 830 lajstrom számú, U 0400121 ügyszámú használati mintaoltalom jogosultja.

Hogyan mérhető az elektroszmog, a radioaktivitás és a káros sugárzások?

Két fő módszert alkalmaz a gyakorlat: egyrészt a műszeres méréseket, másrészt a radiesztéziai mérési módszereket. A műszeres módszerek vonatkozásában mind a kutatóintézetek, mind a szakhatóságok részére a legkülönfélébb típusú, gyártmányú korszerű műszerek állnak rendelkezésre, a radiesztézia pedig több száz éves tapasztalati módszereken alapul, melyet nagyrészt magáncégek, bioenergetikusok alkalmaznak. Az Élet és Energia Kft a CALMA RADAR beépítése alkalmával mindkét módszert igénybe veszi.

Melyek az „elektroszmog” és a káros sugárzások egészségügyi hatásai?

Ebben a témakörben Európa minden országában megjelentek kutatások, szakmai, egészségügyi publikációk, melyek eredményei legfőképpen a gyermek leukémiára és a rákos megbetegedésekre koncentrálódtak, illetve arra kerestek választ, hogy emelik-e  a káros sugárzások ezen betegségek rizikófaktorait. A kutatások eredményeinek nagy része arra utal, hogy ezek az összefüggések léteznek, ezért a különböző országok törvényileg különböző sugárzási „határértékeket” szabtak meg. Az egészségügyi kihatások rendkívül széleskörű fajtáinak mértéke alapvetően függ a káros sugárzások karakterétől, intenzitásától, időtartamától.

A készülék beüzemelve megtekinthető: 1173 Budapest, Flamingó u. 19. szám alatt.  

SPA ÉS ÉLMÉNYFORRÁS Referencia Szalon, Rendelő.

Időpont egyeztetésért kérem, előtte telefonáljon: 0036309605825

Tulajdonos: Nagy Szilvia természetgyógyász