Bejelentkezés:

Amennyiben igényelni szeretné valamelyik szolgáltatást, kérem szépen jelezze jó előre, e-mailen vagy telefonon keresztül!

szilvianagy01@gmail.com

+36309605825

 

Nyitva tartás: hétköznap bejelentkezés szerint (hétvégén zárva)

 

– Doshák (testtípusok) meghatározása: 

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1007247154/

Ennek eredményéről, kérem szépen, hogy e-mailben legyen szíves érdeklődni.

Házirend:

Az időpont foglalások mindenkinek a kényelmét szolgálják, ellenben, ha valaki nem jelenik meg az általa kért időre és azt le sem mondja 24 órán kívül, akkor azt az időt nem lehet más embertársunknak odaadni, akinek nagy szüksége lenne rá, ezért a bejelentett időpontot, kérem 24 órán belül már ne mondja le, mert én is megtisztelem az Ön idejét azzal, hogy mást nem fogadok arra az időre, kérem Ön is tiszteljen meg azzal, hogy eljön! Ha mégis úgy alakul, hogy nem tud megjelenni, akkor kérem, küldjön Ön helyett valakit vagy a lefoglalt idő összege a következő alkalommal számlázásra kerül. A bérletesek, utalványosok lefoglalt idejére szintén ugyanez vonatkozik, vagy az az alkalom elveszett. Amennyiben én nem tudom elvállalni vagy le kell mondanom a megbeszélt időpontot, természetesen kompenzálom. Megértését előre is köszönöm!

 

 

 

Teljesméretű térkép – megnyitás új ablakban

Megközelítés tömegközlekedés esetén:
Budapest Örs vezér teréről (kb. 15-17 perc) induló 67-es busz Szürkebegy utcai megállójában  (a Flamingó u. és a Szürkebegy u. sarka) a buszról leszállva csak be kell sétálni az U alakú üzletsor középső üzletébe.

Megközelítés autóval: 

Budapestről kifelé a Liszt Ferenc repülőtérre vezető út (Ferihegyi gyorsforgalmi út) mellett a Gyömrői úton haladva az első felüljáró alatt balra, majd onnan 5 percre, mindvégig balra tartva át a vasúton és az első utcán balra a Flamingó közbe, ott pedig a köz végén a Flamingó utca kereszteződésében. Szemben a középső üzlet. A Rákóczi hídtól 15-20 perc.

Az Örs vezér térről 15 perc a Keresztúri úton át a Tescóig, ott balra, majd a második utcán – Borsó utcán jobbra felfelé haladva egészen a CBA-ig, ott haladva a fő úton balra, az Uszoda előtt elhaladva fel a Madárdombra, követve a 67-es busz vonalát, a Flamingó utcán át a Szürkebegy u. sarkàn, a Nemzeti Dohányboltig, majd ott leparkolva a középső üzlet lesz a Spa és Élményforrás.

GPS koordináták: X 19,239 Y 47476

Parkolás: DÍJTALAN

Nyitva tartás:  Hétfőtől-Péntekig, rugalmasan, kizárólag bejelentkezés szerinti időben

A helyiség KLIMATIZÁLT és TÉRHARMONIZÁLT berendezéssel ellátott (káros rezgésektől blokkolt).

Kérdés esetén írjon bátran:

Email cím: szalon01@gmail.com vagy a fenti cím (de az gyakran telítődik). 

vagy hívjon számkijelzett telefonról  (bár ha dolgozom, nem biztos, hogy fel tudom venni, előre is elnézést kérek, próbáljon hívni egész órák előtt pár perccel), köszönöm szépen! 😊

+36309605825