Ews testelemzés

Az egyperces elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról mintegy 27féle csoportba sorolt felmérési területeknek köszönhetően.

A készülék lehetőséget teremt, hogy az analízis eredményétől függően az EWS Frekvenciaterápiás készülékek nyújtotta lehetőségeket a leghatékonyabban alkalmazhassuk.

Az EWS Testelemző felmérési eredményei alapján a következő területekről kaphatunk részletes információt:

Szív- és érrendszer
Gyomor- és bélfunkciók
Máj- és epefunkciók
Pulzus és agyi érrendszer
Hasnyálmirigy funkciók
Vesefunkciók
Tüdőfunkciók
Agy és idegek
Csont
Meridiánok
Reumás csontbetegség
Vércukor
Fizikai állapot
Mérgek, Toxinok
Nyomelemek, Vitaminok
Prosztata/Mell analízis
Férfi szexuális funkciók
Nőgyógyászat
Bőr
Hormonrendszer
Immunrendszer
Nehézfémek
Szem funkciók
Elhízás
Aminosavak
Fül
Élősködők, férgek, paraziták
Allergének
Pajzsmirigy
Koenzimek
Kötőszövet-kollagén

Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük. Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg.

Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.

Egy megfelelő érzékenységgel rendelkező biorezonanciás elemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, – még egy betegség kialakulása előtt – pontos képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, eltérő mintázatot mutatnak ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor meg tudjuk határozni a test állapotát is.

1975-től technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek.

A számítástechnika nagyfokú fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek/szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása. Az EWS Testelemző készülékben levő frekvencia mintázatok – mint referencia értékek – kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

A rendszer előnye, hogy kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról, rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.

A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Testelemző készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.

Gyors állapotfelmérő vizsgálat díja most bevezető áron 10000,- helyett 5000 Ft (kb. 30 perc). Megvásárolható ajándékutalvány formájában is 2018. december 20-ig!

 

EWS 3D-s Bio-frekvenciaterápia – Vizsgálatra jelentkezés telefonon lehetséges, akár most:

06309605825

Mikor szokták ezt a vizsgálatot elvégezni?

– amikor minden lelet negatív, de csak van vmi fájdalom, látható tünet a háttérben …

– amikor a testelemző készülékkel olyan elváltozást véltünk felfedezni, aminek okait szeretnénk megtudni

– amikor minden egészségügyi szakember tárja kezeit…,

– amikor pontosítani szeretnénk egy diagnózist,

– amikor kíváncsiak vagyunk, hogy mi zajlik a testünkben?  Hol vannak energetikai (már egy-két sejben látható) elváltozások (amit még a vérvizsgálat sem tud kimutatni, mert olyan csekély terjedelmű).

Alább olvasható az elektromos rezgésekkel kapcsolatos – a teljesség igénye nélkül készült – tájékoztató.

Amikor az elektromos áram és a rezgések gyógyítanak

 

Minden egyes sejtünk úgy működik, mint egy kis elem vagy akkumulátor. A sejtmembránok (más néven sejtfalak) mentén, bizonyos ionok ki- és bejuttatásával elektromos feszültség jön létre. Ha stressz hatása alatt állunk, szó szerint feszültség alatt áll szervezetünk. Minden izomtevékenység ún. akciós potenciálok révén zajlik. Itt is ionok mozdulnak el, elektromágneses tér gerjesztődik, és a szövetek fotonokat bocsátanak ki.

Az elektromos és mágneses mezők, valamint a fotonkibocsátás a szervezetben egymástól elválaszthatatlan jelenségek. Ez azt jelenti, hogy a testben zajló biokémiai folyamatok nagyobb részéért energetikai folyamatok felelősek, tehát szabályzó funkciójuk van. Éppen ezért különféle rezgésekkel befolyásolhatjuk szervezetünk működéseit: minden elektromos terápia egyúttal mágneses terápia, és minden mágneses terápia egyben elektromos kezelés is.

Egész testünk, idegrostjaink, minden sejtünk elektromos árammal működik. Éppen ezért kívülről bevitt elektromos árammal gyógyhatást gyakorolhatunk szervezetünkre. Aki pl. kezdődő hűléses betegség esetén megfelelő frekvenciákkal kezeli magát, kivédheti a súlyosabb influenzás betegségeket.

Björn Nordenström, a híres stockholmi Karolinska Kórház kutatója volt az első, aki bebizonyította, hogy az emberi testben elektromos keringésrendszer létezik. A jelenséget vaszkuláris-intersticiális nyugalmi áramnak (VICC) nevezte el (vaszkuláris = az érrendszerrel kapcsolatos, intersticiális = a sejtek közötti állománnyal kapcsolatos). A VICC fontos szerepet játszik a kapillárisok és a szövetek közötti anyagcsere-folyamatokban. Ez a jelenség magyarázza egyúttal az akupunktúra hatását is. A legapróbb sérülésnek is helyi immunstimuláns hatása van. A beteg testrész masszírozása szintén gyógyhatású elektromos áramot indukál.

Nordenström gyenge egyenáramot vezetett vékony, rákos daganatokba szúrt tűkbe, amely elpusztította a kóros sejteket. A módszert operálhatatlan tüdőmetasztázisok, méhrákok és emlődaganatok kezelésében is eredményesen alkalmazták. Nordenström dr. Pekar és a kínai prof. dr. Yu Ling Xin mellett a Kínában nagy sikerrel alkalmazott elektromos rákterápia megalapítója. Pekingben idáig több mint 10 000 különféle tumort kezeltek az eljárással. A sikerkvóta 65-85%-os. A daganatok sebészi eltávolítása után is sikerrel csökkenthető a tumor kiújulása az elektromos kezeléssel. A terápiával ugyanis kioltható a daganat elektromos mezője, aminek létét dr. Pekar igazolta. (Európában az elektromos terápia még nem terjedt el, így nálunk sem foglalkoznak vele.) Az előrehaladott rákos megbetegedések esetében jólképzett, tapasztalt terapeutára van szükség, mert a nagy kiterjedésű rákos szövet hirtelen meginduló pusztulása, széthullása rendkívüli mértékben megterhelheti az egész szervezetet.

Elektromos keringési rendszer irányítja minden életfolyamatunkat. Ezzel magyarázható az akupunktúra és a masszázs hatásossága, amelyek aktiválják ezt a bioelektromos rendszert.

Az elektromos terápiák szempontjából célzott, frekvenciafüggő és nem specifikus (általános) hatást különböztetünk meg. Az elektromos áram általános hatásának lényege, hogy megváltozik a sejtmembránok áteresztőképessége és elektromos alappotenciálja, sőt az áram hatására elektrolízis is felléphet.

1990-ben Steven Kaalie orvos és William Lyman patológus (Einstein College of Medicine, New York), bebizonyították, hogy az 50-100 mikroamperes gyengeáram módosítja a HIV protein burkolatát, megakadályozván, hogy a kórokozó hozzákapcsolódjon a sejtek receptoraihoz. Így a vírus képtelen egy, a reprodukciójához elengedhetetlen enzim előállítására. Hasonló hatás érhető el az Epstein-Barr-vírus, valamint a fertőző májgyulladás és a herpesz vírusával is. Az eljárást amerikai szabadalom védi.

Az áramerősségek hatása

Az Arndt-Schulz-féle szabály szerint a megfelelően gyenge ingerek erősítik, míg az erős és tartós ingerek gyengítik a biológiai rendszereket. Ezt a szabályt a gyakorlat többször bizonyította, így van ez az elektromos ingerekkel is. A megfelelő, rövid ideig alkalmazott ingerek a szervezett aktiválják, stimulálják, ugyanakkor a túl sok (mennyiségben és időben) mindig túlterheléshez vezet. Cheng és kutatócsoportja megállapította, hogy 10–600 mikroamperes gyengeárammal a sejtszintű energiatermelés az ötszörösére növelhető. Ez egyúttal a sejt-anyagcsere és a proteinszintézis akár 73%-os fokozódását okozhatja. Ha azonban 1 milliampernél nagyobb áramerősségnél a sejtekben drasztikusan csökken az energiatermelés.

Mikroárammal a rettegett HIV létalapja is elvonható. Az áram hatására nem képesek egy, a létezésükhöz nélkülözhetetlen enzimet előállítani

Az ún. TENS-készülékek (transzkután elektromos idegi stimuláció) általában nagy áramerősségekkel dolgoznak. Ennek megfelelően nagyon hatékonyan csillapítják a fájdalmakat, rövid ideig akár helyi érzéstelenítő hatásuk van. A jelenség egyetlen hátránya, hogy a kezelt terület sejtjeinek működése és energiatermelése fékeződik. A készülékek tartós használata hozzászokást, esetleg sejtkárosodást eredményezhet. A TENS-készülékek lényegében “elektromos fájdalomcsillapító tabletták”. A szintén elterjedt elektromos izomstimulátorokat ugyancsak fenntartással kell fogadnunk, mert ezek is túl nagy áramerősséggel működnek.

Az interferencia-kezeléseket szintén fájdalmak csillapítására alkalmazzák, és ezt a betegek általában kevésbé érzik kellemetlennek, mint a TENS-kezeléseket. Mellékhatásai azonban utóbbihoz hasonlíthatók. A Knopp-féle közepes intenzitású frekvenciakezelés speciális frekvencia modulációkat alkalmaz, és jó eredményeket lehet vele elérni a fájdalomcsillapításban – ez kisebb áramerősséget jelent, de még mindig nem mikroáram.

A mikroáram-terápiába sorolhatók a Rife- és Clark-féle frekvenciakezelések és a galvanoterápia is, ami egyenáramot alkalmaz. Utóbbit prof. Sauerbruch, a híres német sebész is rendszeresen alkalmazta, hogy a műtétek utáni fertőzéseket megelőzze, és gyorsítsa a sebgyógyulást. A mikroáramú kezelések sikere a megzavart sejtpotenciálok normalizálásával magyarázható. A krónikus szöveti irritációk, de a gyulladások és a sérülések is a sejtmembrán zavarait idézik elő, ami életfontosságú sejtanyagcsere-folyamatokat akadályoz meg. Ennek hatására zavart szenved az oxigén-anyagcsere, aminek következtében a sejt és környezete elsavasodik. Emiatt jutnak a fájdalomérzékelő idegsejtek (nocireceptorok) ingerületi állapotba.

A fájdalom testünk vészcsengője. A mikroáramok hatására normalizálható a sejtek anyagcseréje, aminek következtében csillapodnak a panaszok

A biológiai szempontból elfogadható erősségű mikroáram a zavart sejtanyagcsere harmonizálódásához vezet. Ez a magyarázata annak, hogy miért van fájdalomcsillapító hatása a mikroáramnak is, bár a hatás nem olyan gyorsan jelentkezik, mint az érzéstelenítő TENS-kezelés esetében.

A mikroárammal végzett kezelések bizonyított hatásai:

• Az immunrendszer erősítése
• Antibakteriális, antivirális hatás
• A T-limfociták aktiválása
• A fibroblasztok aktivitásának fokozása (kötőszövetek termelődése)
• A DNS-szintézis javítása
• Az inzulintermelés fokozása
• A kalciumfelvétel javítása
• A gyógyulási fázis akár 50%-os gyorsítása

Az elektromágneses hullámok és jelek élettani hatásai
A specifikus, gyenge áramerősséggel végzett bio-frekvenciakezelések nagyon hatékonyak. Viszonylag gyenge áramerősség is jelentős hatást gyakorol a fogadóra (sejt, kórokozó), ha a megfelelő alap frekvenciát alkalmazzuk. Az egyes frekvenciák célzott hatását számos kísérletben igazolták. E kezelésekkel serkenthető a szervezet öngyógyító képessége, csökkenthető a kórokozók száma a vérben és testszöveteinkben.

Fénydiódákkal is közölhetünk frekvenciákat a beteg szervezetével. A baktériumok és vírusok különösen hatékonyan elpusztíthatók ezüst kolloidoldatokkal, amelyeket desztillált vízben, elektrolízis útján lehet előállítani A bio-frekvencia terápiát kiegészítendő ajánlatos naponta legalább 2 liter tiszta víz megivása

Egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy a kezelés közvetlenül a kórokozókra vagy a testi sejtekre hat-e, esetleg az immunrendszert riadóztatja-e, vagy mindeme hatások kombinációjáról van-e szó. A homeopátia működési elve valószínűleg nagyon fontos szerepet játszik a frekvenciákkal történő kezelésekben is.

A dr. Hulda Clark-féle frekvenciaterápia és zapperterápia
Dr. Hulda Clark, akinek könyvei világszerte óriási feltűnést keltettek, kutatásai eredményeképpen kifejlesztett egy elektronikus terápiás eszközt, az ún. zappert (ejtsd zepper). A feltaláló szerint a készülék olyan frekvenciákat bocsát ki, amelyek elpusztítják a testünkben élősködő parazitákat, vírusokat és baktériumokat, legalábbis legtöbbjüket. A krónikus, de az akut (hűlések, láz és mindenfajta gyulladás) betegségek e készülékkel hatékonyan gyógyíthatók, a kezelés stimulálja az immunrendszert is. A kezelés során hasznosnak bizonyult, ha a beteg a kezelést megelőző 15 percben ezüstkolloid oldatot ivott. Az ezüstkolloid ugyanis erős baktérium-, vírus- és gombaölő tulajdonságú. A jól konstruált zapper lényegében egy egyszerű, elemmel vagy akkumulátorral táplált frekvenciagenerátor, amely mikroampernyi áramerősségű elektromos áramot bocsát ki. A megfelelő frekvenciájú áram kézi elektródákon keresztül jut a szervezetbe.

Elektromos árammal a kígyóméreg is semlegesíthető.

Dr. Clark újítása a célzott zapperterápia, a biorezonancia-kezelések olcsóbb változata. További érdekes lehetőség: a gyógyhatású frekvenciák átvitelét elektromos áram helyett fénydiódák segítségével juttatni az emberi szervezetbe. Ez különösen hasznos lehet az elektromos áramra túlérzékenyeknél.

Fontos megjegyzések a frekvencia terápiákkal kapcsolatban:
A tartós kezelés az állandó ingerlés (elektroszmog) és a hozzászokás lehetősége miatt nem ajánlatos. A max. három hetes kúra azonban krónikus betegségek esetén jelentős javulást eredményezhet. Eleinte a panaszok és tünetek átmeneti fellángolása, esetleg fejfájás, erős fáradtság jelentkezhet, mivel a szervezetet eláraszthatják a toxikus bomlástermékek. Ezek a kellemetlenségek néhány napon belül megszűnnek.

A káros anyagok eltávolítása érdekében ajánlatos naponta legalább 2 liter vizet inni. Ezt kiegészíthetjük bázikus kémhatású citrátok (porok, tabletták) szedésével, amelyek támogatják a vese szűrőfunkcióját. Ha a levertség, fáradtság és egyéb, fehérje mérgezés okozta tünetek, panaszok 4 nap múlva sem szűnnének meg, a kúrát meg kell szakítani, a szervezetet pedig alaposan méregteleníteni kell. Aki erős nehézfémmérgezésben szenved (pl. amalgámtömések), a kezelést követően rosszul érezheti magát. Őket a kezelések előtt méregteleníteni kell. Nehézfémterhelés esetén alapszabály: a kezelés előtt kb. 30 g chlorella szedése ajánlott sok vízzel. A szívritmus-szabályozót viselőknek nem ajánlatos a frekvenciakezelések elvégzése. Terhesekkel kapcsolatban nincsenek megfelelő tapasztalatok. A magas vérnyomásban szenvedők akkor jeleznek panaszt, ha naponta hosszabb ideig végzik rajtuk a kezeléseket, amit alapvetően kerülni kell. Napi 45-60 percnél hosszabb kezelés nem ajánlatos.

Dr. Clark syncrometer nevű biorezonanciás vizsgáló műszerével és egy saját fejlesztésű frekvencia generátorral végzett munkája során felfedezte, hogy a paraziták elpusztíthatók, ha saját rezgéseikkel kezelik őket.

Súlyos betegségek esetén tartózkodjunk a kísérletezéstől és az önkezeléstől. Ezzel kapcsolatban megjegyzendő, hogy léteznek a piacon speciális, rák, asztma, szklerózis multiplex kezelésére szolgáló programokat kínáló készülékek is. Ha ilyen komoly betegséget szeretnénk elektromos frekvenciaterápiával kezelni, ajánlatos a kezelés előtt tapasztalt terapeuta véleményét kikérni.

A frekvencia-terápia minimális elektroszmog-terhelést jelent, mivel alacsony feszültségű akkumulátor táplálja és kis áramerősséget bocsát ki. Az elektromos áramra túlérzékeny személyek első alkalommal kellemetlennek érezhetik a kezelést. Ez ilyen ember nem képes tv-t nézni, a mobiltelefont vagy a vezeték nélküli telefont pedig már 10 méter távolságból megérzik.

A mikroáramú kezelés indikációi:

– Fájdalomcsillapítás
– Ízületek és gerincoszlop kezelése
– Izomrándulások, görcsös izomzat kezelése
– Migrén, depresszió és álmatlanság kezelése
– Bőrbetegségek, bőrgombásodások és allergiák kezelése
– A kollagénrostok erősítése, ránckezelés
– Hegkezelés
– Nyirokkeringés serkentése
– Méreganyagok és nehézfémek kivezetése
– Műtétek és sérülések utókezelése

Forrás: Természetgyógyász magazin – vörös –
XII. évfolyam 1. szám

A bio-frekvenciamérés menete:

1. Állapotfelmérés (anamnézis, jelen státusz, panaszok, jelenlegi terápia – ha van -, gyógyszerek) alapján

2. Szervtámogató kezelés

3. Célzott terápia/ kórokozó és nehézfém kivezetés (időben nem előzheti meg a szervtámogatást)

4. Regenerációs kezelés (akár a célzott terápiával egy időben)

Szervtámogató kezelés:

1. Frekvenciaterápia (anatómia-élettan, az epigenetikailag gyenge szerv támogatása, a kivezető utak tisztítása.

2. Stressz szint felmérés – kezelés, adaptogén gyógynövények, fitoterápia, illóolajok, stressz kezelési technikák

3. Étrend kiegészítők, táplálkozási tanácsok, energetikailag aktív gyógynövények, koncentrátumok, cseppek, illóolajok, Bach-esszencia, Energy, Joalis stb.

Cél: a szervtámogatás, immunerősítés, nyirokkeringés fokozása, enzimek

4. Bélflóra regeneráció

Célzott terápia:

– nehézfémkivezetés, toxinmentesítés

– parazita irtás

– baktérium és gomba élő és élettelen toxinjainak kivezetése

– vírus…?

Nehézfémek 1.

Főbb nehézfémek: arzén, higany, kadmium, ólom – a szervezet nehezen üríti, lerakódik szövetekben, szervekben, kiszorítja a hasznos mikroelemeket 1. Arzén: arzén-trioxid és arzénessav formában van jelen: festékekben, elektronikai termékekben, vízben, színes krétában, elektronikai termékekben. Elsősorban a bőrben és a csontokban raktározódik, vizelettel ürül, de károsítja a vesét. Következményei: étvágytalanság, nyálkahártya gyulladás, szarusodás talpon, tenyéren, pigmentáció, gyors őszülés, később szellemi leépülés.

Nehézfémek 2.

2. Higany: oltóanyagokban!, fertőtlenítőszerekben, régebben gyógyszerekben, amalgám, halak olaja, természetes vizek. Lerakódás: bélrendszerben, vese, csontok, agy Következményei: candida burjánzás, reflux, immunrendszer gyengeség, krónikus fáradtság, stressz tűrőképesség csökkenés, fogíny gyulladások, idegrendszeri gyulladások, emlékezőképesség gyengülése A cink és réz felhasználását gátolja.

Nehézfémek 3.

3. Ólom: környezetünkben mindenhol állandó körforgásban van, forrasztófém, festékek, vízvezeték, konzervdoboz, élelmiszerek tej és a gabona Felszívódás után a szervezetben 90%-ban a vörösvértestekhez kötődik, majd a májon keresztül a csontokba kerül, ahol kumulálódik. Következményei: elsősorban férfiaknál meddőség, candida burjánzás, izom és csontfájdalmak, vérszegénység, fáradékonyság, májpanaszok, gyermekeknél tanulási nehézségek A csontban a Ca beépülését gátolja, megváltoztatja a csontok és izületek szerkezetét.

Nehézfémek 4.

4. Kadmium: sárga színű festékek, dohányfüst, állati eredetű élelmiszerek (főként a vadételekben a vese tartalmazza!), növényekben, tenger gyümölcsei (kagylók) Gyorsan felszívódik vesében és a májban rakódik le. Következményei: gyengíti az immunrendszert, akadályozza a vas és a C-vitamin felszívódását,csont- és izületi gyulladás, tüdő és hörgők gyulladására hajlamosít Megfelelő cink, szelén és kalcium bevitele csökkenti a hatását és a felszívódását!

Nehézfémek kivezetése 1.

Mikor ne kezdjünk méregtelenítést:

– gyulladás, vagy aktív stressz fázisban

– elégtelen folyadékbevitel

– legyengült immunrendszer, candidiasis, fertőzések Méregtelenítéskor nagy mennyiségű toxin/nehézfém kerülhet a vérbe, amit ki kell vezetni

– máj, vese, bőr, tüdő fel kell készíteni a szervezetet

Szabályai:

– megfelelő folyadékfogyasztás (tiszta víz)

– káros anyag bevitelt minimumra csökkenteni

– első lépés a béltisztítás, emésztőrendszer erősítése

Nehézfémek kivezetése 2.

– következő lépésben vese, máj és nyirokrendszer tisztítása, anyagcsere fokozása (testmozgás szerepe)

– lehetőleg a mérgek lekötését, semlegesítését kell célul kitűzni

– léteznek szelíd megoldások (homeopátia), frekvencia-terápia – nagyon hatékony! – méregtelenítéssel ürülnek hasznos anyagok is, visszapótlás! Minden méregtelenítésnél egyedi terápiák felépítése szükséges, nincs előre megírt receptúra!!!

További… parazita ellenes szerek:

A közvetlen támadásra a nyers fokhagyma és a hagyma is alkalmas. Naponta 6 teáskanál kókuszolaj, 1 fokhagymagerezd és 1 hagyma. Az oregánó illóolaja is megfutamíthatja a parazitákat. Adjunk 2-3 cseppet egy pohár vízbe, tegyünk hozzá frissen facsart citromlevet, és ezt a keveréket igyuk naponta háromszor. Hasonlóan erős hatás érhető el szegfűszegolajjal. További parazita elleni szerek: gyömbér, olajfalevél-kivonat, tárnicsgyökér, borókabogyó, papayalevél, feketedió.

Regeneráció:

– Bélflóra regeneráció

– Kiürült tápanyagok pótlása

– Prevenciós terápia: mmunrendszer – idegrendszer – hormonrendszer vonalon

– Szervtámogató kezelés

Forrás: dr. Szűcs Zoltán előadásából

Vizsgálatra jelentkezés telefonon lehetséges, akár most: 06309605825

 

A szervrendszerek, szervek, azokat alkotó sejtek 3D-s energetikai vizsgálatának díja 25.000,- Ft (kb. 1,5 óra, majd minden további megkezdett óra 10.000,- Ft.), mely szintén 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg 2018. december 20-ig!

Kompenzáló elektomos kezelés ára: 5000,- Ft

– A készülékek a gyártó nyilatkozat alapján nem minősülnek orvostechnikai eszközöknek.
– A teszt eredményei csak referenciaként szolgálnak, de nem orvosi diagnosztikus értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek.

 

TESTKEZELÉSEK

Stria kezelés

Eredményes cellulit kezelés (letiszt., rad., UH-os hat.anyag bevitel, kötőszöv. masszázs + body wrapping)

Gyantázás:

Végleges szőrtelenítés minden testtájra

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A VÉGLEGES SZŐRTELENITÉS MENÜPONT ALATT!

Pedikűr (felesleges bőr eltávolítása sarokról, talp egyes területeiről, stb.)

Manikűr

Lakkozás

Paraffin pakolás

SPA Kezelés:

MIRE JÓ A SPA MÉREGTELENÍTÉS?

A SPA Méregtelenítő a szervezet belső egyensúlyát állítja vissza az elektrolízis segítségével. A negatív ionok legfontosabb hatásai:

Hogyan használjuk?

Az áramköri elrendezést a vízbe helyezik a kezek, lábak vagy az egész test mentén, mialatt a tápegység alacsonyszintű elektromos áramot küld az áramköri elrendezésbe. Ez okozza az áramköri elrendezésben a víz és só vegyítésével a fémek töltött ion- termelését az oxigén és a hidrogén vízben történő szétválasztásával. A folyamatot felügyelő személy meghatározza a polaritás beállítását lakmuszpapír segítségével. Az Ion-Cleanse által fejlesztett ionok a testen áthaladva toxikus anyagok sokaságához kapcsolódnak és ezáltal semlegesítik saját pozitív vagy negatív töltésüket. Lehetséges a testben egy egész életen át gyülemlő toxikus anyagok felhalmozódása miatti fájdalmak és egyéb tünetek csökkentése – feltételezve azt, hogy a szimptómákat toxikus anyagok felhalmozása okozza. A tisztító folyamat hosszú távú hatékonysága függ a kezelt személy életmódjától, életszemléletétől, étkezési szokásaitól.

A víz színének alakulása:

A vízben lebegő részecske színe az alábbiakra utalhat:

Javaslat:

Olyan problémák esetén, mint álmatlanság, menstruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés már 2-3 alkalom után érzékelhető eredményt hoz. Komolyabb betegségeknél (reuma, köszvény, asztma, magas vérnyomás, májnagyobbodás, diabétesz, rák) már egyhavi kezelési kúrával jelentősen javítható a betegek állapota. Megnyugtatja az idegrendszert és erősíti az immunrendszert. Helyreállítja a légzést, jótékony hatású a tüdőre, csökkenti az allergiás folyamatokat stb. lásd fentebb.

A berendezés kizárólag csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja, a mérgek és más salakanyagok eltávolítására hat. A kezelés nem ösztönzi a szervezetünket a fontos vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok vagy beszedett és még fel nem szívódott gyógyszerek kiválasztására.

Szembetűnő, ahogy a berendezés segít az ammóniumiontól (szintén toxin a sejteknek) való megszabadulásban. Az ammóniumion a káliumion helyére tud könnyen kötődni és jelenléte gyengíti az ideg- és izomműködést. Az ammóniumtól való megszabadulás a lábakban erőt és frissesség érzetét eredményezi. Sportolóknak hasznos lehet a berendezés használata a regenerálódás felgyorsítására, illetve a regenerációs idő lecsökkentésére. Egészséges szervezetnél (van-e egyáltalán?) is javasolt használata kiváló egészségmegőrző és belső egyensúly helyreállító hatása miatt.

Nem használható, ellenjavallt az alábbi esetekben:

Az alábbiakat érdemes még figyelembe venni a kezelésekkel kapcsolatban: